NE NDIHMOJMË KLIENTËT TË LËZOJNË NGA TRENDET E ARDHSHME

Platforma e tendencave të AI dhe profesionistët e parashikimit të Quantumrun do të ndihmojnë ekipin tuaj të eksplorojë idetë e biznesit të gatshme për të ardhmen.

kliko kliko kliko
46556
Insight postime
Insight postime
Teknologjitë dhe produktet e Blockchain kanë krijuar sigurime të decentralizuara, ku të gjithë janë të motivuar për të mbrojtur asetet e komunitetit.
46555
Insight postime
Insight postime
Studiuesit po testojnë aftësinë e inteligjencës artificiale për të vlerësuar sasi të mëdha të dhënash që mund të çojnë në zbulime të reja.
46554
Insight postime
Insight postime
Kryeredaktimi premton ta kthejë procesin e redaktimit të gjeneve në versionin e tij më të saktë deri më tani.
46553
Insight postime
Insight postime
Me imazhet që tani janë duke u përfshirë në trajnimin e sistemeve të inteligjencës artificiale (AI), robotët së shpejti mund të jenë në gjendje të "shohin" komandat.
46551
Insight postime
Insight postime
Ekranet hapësinore ofrojnë një përvojë shikimi holografik pa pasur nevojë për syze speciale ose kufje të realitetit virtual.
46533
Insight postime
Insight postime
Qytetet inteligjente po e shtyjnë sigurinë e këmbësorëve më lart në listën e prioriteteve përmes teknologjisë dhe politikave urbane.
46532
Insight postime
Insight postime
Kryqëzimet inteligjente të aktivizuara nga Interneti i Gjërave (IoT) mund të eliminojnë trafikun përgjithmonë.
46846
Insight postime
Insight postime
Kombet përpiqen të zhvillojnë rregullore të standardizuara që do të minonin "në mënyrë të sigurt" shtratin e detit, por shkencëtarët paralajmërojnë se ka ende shumë të panjohura.
46845
Insight postime
Insight postime
Disa vende i janë drejtuar mbylljes së internetit për të ndaluar protestat dhe përhapjen e lajmeve të supozuara të rreme dhe për të mbajtur qytetarët në errësirë.
46844
Insight postime
Insight postime
Firmat minerare po mbahen sipas standardeve më të rrepta që marrin në konsideratë të drejtat indigjene.
46526
Insight postime
Insight postime
Korporata të shumta po vënë në dyshim gomën pneumatike pasi kanë parë prototipe me pamje futuriste në ekspozitat tregtare në mbarë botën.
46524
Insight postime
Insight postime
Dronët po bëhen një zonë gjithnjë e më gri për etikën, pasi ato po zhvillohen për të shpëtuar dhe shkatërruar jetën e njerëzve.
46957
Insight postime
Insight postime
Video lojërat janë bërë më të hijshme dhe ndërvepruese me kalimin e viteve, por a është AI duke bërë vërtet lojëra më inteligjente?
46525
Insight postime
Insight postime
Ekspertët mendojnë se radios tokësore i ka mbetur vetëm një dekadë para se të bëhet e vjetëruar.
46523
Insight postime
Insight postime
Forca Hapësinore u krijua kryesisht për të menaxhuar satelitët për ushtrinë, por a mund të kthehet në diçka më shumë?
46936
Insight postime
Insight postime
Ka një shtytje në rritje për të kërkuar kurse të shkrim-leximit për lajmet që në shkollën e mesme për të luftuar efikasitetin e lajmeve të rreme.
46480
Insight postime
Insight postime
Sasia marramendëse e kapacitetit të ruajtjes që kërkohet për ruajtjen dhe analizën e gjenomit ngre pyetje dhe shqetësime.
46238
Insight postime
Insight postime
Ndërsa transaksionet në internet dhe pajisjet inteligjente bëhen më të prekshme ndaj kriminelëve kibernetikë, kompanitë po përdorin çelësat e vrasjes në distancë për të mbyllur operacionet nëse është e nevojshme.
46239
Insight postime
Insight postime
Kriminelët kibernetikë po hakojnë infrastrukturat kritike për të gjymtuar një ekonomi të tërë.
46147
Insight postime
Insight postime
Aleancat teknike globale do të ndihmojnë në nxitjen e kërkimeve në të ardhmen, por gjithashtu mund të provokojnë tensione gjeopolitike.
46935
Insight postime
Insight postime
Mbetjet plastike janë kudo dhe ato po bëhen më të vogla se kurrë.